Go with the MacSveriges discussion lists

För att göra det lätt för dig kan du på denna sida gå med i flera listor på en gång genom att klicka på länkarna nedan eller kopiera adresserna och klistra i dem i nya epostmeddelanden i ditt epostprogram.

Du skickar epost för att gå med i listor

Att gå med i en av våra listor är enkelt, du skickar ett tomt epostmeddelande till den epostadress som listan har för att gå med och sedan är det klart. (tex apple-on@debatt.macsverige.org enligt nedan).

Alla adresser hittar du nedan.

Är din webbläsare korrekt inställd?

Om du har en modern webbläsare som är korrekt inställd så skall den starta ditt epostprogram och skapa ett nytt meddelande om du klickar på en epost-länk som tex den här jagvilldonerapengartillmacsverige@macsverige.org (Den adressen existerar dock inte på mailservern, tyvärr.) I det nya meddelandet så skall adressen ha klistrats in i fältet To:, klart att skickas iväg.

Om din webbläsare/epostprogram inte gör det så behöver du istället kopiera adresserna för hand enligt nedan till ett nytt tomt epostmeddelande och skicka det för att gå med i respektive lista.

Tänk på att välja rätt avsändarkonto på meddelandet om du har flera epostadresser.

Andra göromål

Vill du lämna listor, lämna, byta adress, lära dig reglerna eller något annat, gå tillbaka till förstasidan och välj det du vill göra i menyn.

Svar på vanliga frågor och annat matnyttigt hittar du i vår FAQ (svar på vanliga frågor)

Gå med i alla listor på en gång?

Då skall du skicka ett tomt epostmeddelande till adressen:

(Klicka på länken eller kopiera adressen till ett nytt tomt epostmeddelande i raden Till och skicka det.).

Alla listor tillsammans producerar ungefär mellan 10 och 50 meddelanden per dag. På vissa listor är det ingen trafik alls flera veckor i sträck och andra är väl trafikerade. Detta är läget idag 2001-03-09. Problemlistan har mest trafik.

Gå med i enstaka listor

Gå med i enstaka listor genom att klicka på dessa länkar (eller kopiera adressen till ett nytt tomt epostmeddelande i raden Till).

Speciallistor

Leave a Reply

Leave your opinion here. Please be nice. Your Email address will be kept private.